GT30H-A (380V)

GT серија
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАА +++
МОЌНОСТ:30KW
Околина за Ладење : 10 - 52
Околина за Грење :-30 -40
ГАРАНЦИЈА:3 години

Карактеристики

GT30H-A (380V)
Греење 1Капацитет (kw)
Номинален влез (kw)
COP
Греење 2Капацитет (kw)
Номинален влез (kw)
COP
Топла водаКапацитет (kw)
Номинален влез (kw)
COP
ЛадењеКапацитет (kw)
Номинален влез (kw)
EER
КомпресорТИП
Количина
Мотор за вентилатор
Количина
Номинален влез (В/Секој)
Проток на воздух (m3/h)
Пумпа за вода
Номинален влез (В/Секој)0 ~ 95
Оценета струја (A)0,04 ~ 0,75
Изменувач на топлина
Проток на вода (m3/h)
Макс. Влезна моќност (kw)
Макс. Влезна струја (A)
Напојување

Нето тежина ( кг) -

Вкупна тежина (кг) -

Нето димензии (ШxДxВмм) -

Спакувани димензии (ШxДxВмм) -

Ниво на звучна моќност 1M dB

Макс. В/И температура на водата. разлика