GT20H-A

GT серија ⼁Клима уред со топлинска пумпа
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАА +++
МОЌНОСТ:20KW
Околина за Ладење : 10 - 52
Околина за Грење :-30 - 40
ГАРАНЦИЈА:3 Години

Карактеристики

GT20H-A
Греење 1Капацитет (kw)20,16
Номинален влез (kw)4,99
COP4,04
Греење 2Капацитет (kw)20,27
Номинален влез (kw)6
COP3,39
Топла водаКапацитет (kw)26
Номинален влез (kw)5,94
COP4,38
ЛадењеКапацитет (kw)16
Номинален влез (kw)5,88
EER2,72
КомпресорТИПРотационене компресор DC инвертор
Количина1
Мотор за вентилатор
DC мотор без четкички
Количина2
Номинален влез (В/Секој)85
Проток на воздух (m3/h)7800
Пумпа за вода
Номинален влез (В/Секој)0 ~ 95
Оценета струја (A)0,04 ~ 0,75
Изменувач на топлина
Изменувач на топлина со лемени плочи
Проток на вода (m3/h)≥ 3,5
SCOP (LWT на 35) А +++
SCOP (LWT на 55) А ++
Макс. Влезна моќност (kw)7,9
Макс. Влезна струја (A)36 / 12,0
Напојување380V~/50HZ/3N

Нето тежина ( кг) -

146

Вкупна тежина (кг) -

170

Нето димензии (ШxДxВмм) -

1267x450x1410

Спакувани димензии (ШxДxВмм) -

1336x516x1554

Ниво на звучна моќност 1M dB

62,0

Макс. В/И температура на водата. разлика

Капацитет (kw)

20KW

Клима уред со топлинска пумпа