GT12H-A

GT серија ⼁Клима уред со топлинска пумпа
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАА +++
МОЌНОСТ:12KW
Околина за Ладење : 10 - 52
Околина за Грење :-30 - 40
ГАРАНЦИЈА:3 Години

Карактеристики

GT12H-A
Греење 1Капацитет (kw)12,13
Номинален влез (kw)2,87
COP4,22
Греење 2Капацитет (kw)12,21
Номинален влез (kw)3,52
COP3,47
Топла водаКапацитет (kw)14,6
Номинален влез (kw)3,3
COP4,42
ЛадењеКапацитет (kw)9,9
Номинален влез (kw)3,51
EER2,82
КомпресорТИПРотационене компресор DC инвертор
Количина1
Мотор за вентилатор
DC мотор без четкички
Количина2
Номинален влез (В/Секој)85
Проток на воздух (m3/h)4200
Пумпа за вода
Номинален влез (В/Секој)0 ~ 95
Оценета струја (A)0,04 ~ 0,75
Изменувач на топлина
Изменувач на топлина со лемени плочи
Проток на вода (m3/h)≥ 2,1
SCOP (LWT на 35) А +++
SCOP (LWT на 55) А ++
Макс. Влезна моќност (kw)4,8
Макс. Влезна струја (A)21
Напојување220V~/50HZ/1N

Нето тежина ( кг) -

98

Вкупна тежина (кг) -

115

Нето димензии (ШxДxВмм) -

1103x393x1421

Спакувани димензии (ШxДxВмм) -

1170x471x1554

Ниво на звучна моќност 1M dB

55,0

Макс. В/И температура на водата. разлика

Капацитет (kw)

12KW

Клима уред со топлинска пумпа