GT09H-A

GT серија ⼁Клима уред со топлинска пумпа
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСАА +++
МОЌНОСТ:9KW
Околина за Ладење : 10 - 52
Околина за Грење :-30 - 40
ГАРАНЦИЈА:3 Години

Карактеристики

GT09H-A
Греење 1Капацитет (kw)9,5
Номинален влез (kw)2,25
COP4,22
Греење 2Капацитет (kw)9,19
Номинален влез (kw)2,63
COP3,5
Топла водаКапацитет (kw)11,3
Номинален влез (kw)2,5
COP4,44
ЛадењеКапацитет (kw)7,2
Номинален влез (kw)2,58
EER2,78
КомпресорТИПРотационене компресор DC инвертор
Количина1
Мотор за вентилатор
DC мотор без четкички
Количина1
Номинален влез (В/Секој)85
Проток на воздух (m3/h)2800
Пумпа за вода
Номинален влез (В/Секој)0 ~ 95
Оценета струја (A)0,04 ~ 0,75
Изменувач на топлина
Изменувач на топлина со лемени плочи
Проток на вода (m3/h)≥1,6
SCOP (LWT на 35) А +++
SCOP (LWT на 55) А ++
Макс. Влезна моќност (kw)4
Макс. Влезна струја (A)18
Напојување220V~/50HZ/1N

Нето тежина ( кг) -

75

Вкупна тежина (кг) -

91

Нето димензии (ШxДxВмм) -

1103x393x857

Спакувани димензии (ШxДxВмм) -

1170x471x1005

Ниво на звучна моќност 1M dB

53,0

Макс. В/И температура на водата. разлика

Клима уред со топлинска пумпа

Капацитет (kw)

9KW